Xbox Series X

Is de Xbox Series X of Series S jouw keuze voor de volgende generaties consoles? Pre-order dan snel!

Vanaf 22 september zal je je pre-order kunnen plaatsen voor de Xbox Series X en Series S consoles van Microsoft die op 10 november 2020 zullen verschijnen.

Microsoft maakte vorige week de prijszetting van deze nieuwe generatie consoles al bekend. De Xbox Series X zal je 499 euro gaan kosten terwijl dat voor de all digital Series S slechts 299 euro is. De digitale editie, waarmee je dus geen schijfjes meer kan gebruiken, is met die prijs 100 euro goedkoper dan de vergelijkbare console van Sony.

Sony kondigde eerder deze week aan dat de PlayStation 5 beschikbaar zal komen voor 499 euro en 399 euro en gaf gamers de dag na de aankondiging al meteen de mogelijkheid om te pre-orderen. Ondertussen is de console overal al uitverkocht en zijn de vooruitbestellingen voor woekerbedragen te koop op tweedehandssites.

Xbox Series X en Series S pre-orderen?

Ben jij van plan om een nieuwe Xbox Series X of S te bestellen? Dan kan dat bij Cooblue en Bol.com. Stel alvast een reminder in zodat je op de hoogte blijft van het exacte tijdstip.

Gerelateerde artikelen

Assassin’s Creed Valhalla en Xbox Series X release date is 10 november

Assassin’s Creed Valhalla heeft een verschijningsdatum en november belooft een drukke maand te worden voor gamers over heel de wereld.

Hoe Microsoft gamen betaalbaar maakt met de Xbox Series X en S

Microsoft begint de nieuwe console-oorlog met een wel heel scherpe prijszetting op verschillende vlakken. Kan een goedkope Xbox Series X het hart van de consument winnen?

Games voor PS5 en Xbox Series X worden mogelijk duurder (update)

Het ontwikkelingsbudget van games steeg sinds 2005 met 200 tot 300 procent, waardoor de spelletjes nu mogelijk duurder zullen worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here