TechPulse weekoverzicht logo

Mis niets van het laatste technieuws!

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Dit weekoverzicht zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws:

Gerelateerde artikelen

Schrijf je in voor WhatsApp Daily: ontvang elke werkdag een update met het laatste technologienieuws!

Wie graag op de hoogte blijft met betrouwbaar nieuws krijgt dagelijks relevant nieuws in zijn/haar WhatsApp. Interesse? Schrijf je dan snel in!

Logitech MK295 Silent Wireless Combo review: Rust en stilte

Toetsenborden kunnen al eens storend zijn, zeker als je de woonkamer deelt met je gezinsleden of in een kantooromgeving werkt. De Logitech MK295 Silent Wireless Combo lost dat probleem op, en komt bovendien met een stille muis!

Coalitie gevormd tussen appontwikkelaars tegen App Store

Verschillende appontwikkelaars waaronder Epic, Spotify en Tile gaan samenwerken om de strijd tegen de strenge regels van de Apple App Store aan te gaan.

TikTok probeert nakende ban via rechtbank te laten blokkeren

De schaakwedstrijd tussen TikTok en de Amerikaanse regering is nog lang niet beslist. De socialmedia-applicatie is opnieuw aan zet.

Preorders Xbox Series X binnen één dag uitverkocht

De vraag naar de nieuwe gamingconsole is duidelijk groot. Heb je de Xbox Series X of S niet te pakken gekregen, dan zal je moeten wachten tot de officiële release.

Review Corsair Thunderbolt 3 Dock: Zoek niet verder

Hoe minder poorten je in je laptop krijgt, hoe meer docks Corsair zal verkopen. Maar is dat een probleem? Nee, want de nieuwe Thunderbolt 3 Dock is echt wel een krachtpatser.

Google Maps kent kleurcodes toe op basis van coronacijfers

Via de kleurcodes kunnen gebruikers zien in welke regio’s het aantal besmettingen hoog ligt, om de nodige maatregelen te nemen als ze hier toch naartoe moeten reizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here