Orange Smart Home app

Na Telenet en Proximus gaat nu ook Orange Smart Home-producten aanbieden in pakketten tegen een verlaagde prijs.

Advertentie

De interesse van de klant voor slimme toestellen blijft groeien. En om een antwoord te bieden op deze vraag lanceert Orange Belgium vandaag zijn eigen Smart Home-aanbod. Een complete reeks van slimme toestellen zoals camera’s, smart plugs en smart light bulbs, die allemaal aan te sturen zijn dankzij een gloednieuwe mobiele applicatie. Op die manier wil Orange het voor zijn klanten gemakkelijker maken om te kiezen voor een veilige en slimme woning.

Orange Smart Home

Vanaf vandaag kunnen Orange-klanten dus kiezen voor een duidelijk Smart Home aanbod. Het gaat om drie pakketten die ieder hun eigen focus hebben. Het goedkoopste pakket Smart Relax geeft klanten de mogelijkheid om een Google Nest Mini te combineren met een nieuwe Chromecast. Normaal gezien betaal je 49 euro voor dit pakket, voor Love-klanten is dat maar 30 euro.

De tweede in rij is Smart Comfort. Een pakket met drie toestellen: de Google Nest Mini, een slimme stekker van Konyks en een smart light bulb van Konyks. Als Orangeklant betaal je hiervoor 54 euro. Het laatste en duurste pakket heeft de naam Smart Security gekregen en biedt de Google Nest Hub aan in combinatie met een slimme camera van Konyks. Alle voorgenoemde producten kunnen ook gewoon individueel aangekocht worden.

Eenvoud

De klant hoeft geen techneut te zijn om hiervan te genieten: hij kan deze toestellen gemakkelijk bedienen dankzij een gloednieuwe mobiele toepassing: Orange Smart Home, die het mogelijk maakt om volledige scenario’s te definiëren, zoals bijvoorbeeld “schakel de stopcontacten uit als ik het huis verlaat” of “zet de camera in de privacy-modus als ik thuis ben”.

Belangrijk om op te merken is ook het feit dat deze gratis mobiele applicatie een volledige controle mogelijk maakt over de toestellen die door Orange Belgium worden gedistribueerd. Ook ander producten van producent Tuya kunnen hiervoor gebruikt worden.

Dankzij de Orange Smart Home app, open voor niet-Orange klanten, zijn de mogelijkheden om nieuwe scenario’s te ontwikkelen dus bijna onbeperkt. Bovendien is de dienst compatibel met de belangrijkste voice-enabled assistenten. “Hey Google” of “Hey Alexa” zijn dus perfect mogelijk.

Hoe werkt het?

Om de voordelen van aangesloten en slimme toestellen naar voren te brengen, onthult Orange Belgium ook drie gebundelde aanbiedingen, die prijsverlagingen bevatten als een loyaliteits-voordeel voor nieuwe en bestaande klanten die zich voor 12 maanden hebben geabonneerd.

Wie interesse heeft in één van deze smart home producten kan ze hier bij Orange bestellen.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here