Netflix De Familie Claus

De Familie Claus is de eerste Vlaams-Nederlandse kerstfilm op Netflix.

Na het succes van Undercover volgt er opnieuw een Vlaams-Nederlandse co-productie op Netflix. De kerstfilm De Familie Claus zal in december verschijnen en kent een mix van bekende acteurs uit beide landen.

Jules Claus (Mo Bakker) houdt niet zo van Kerstmis. Nadat zijn vader vorig jaar overleed, wil hij niets meer met kerst te maken hebben. Jules spendeert veel tijd in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem naar verre plekken op de wereld brengt. Zo komt hij erachter dat zijn eigen grootvader de echte kerstman is. Als Claus (Jan Decleir) zijn been breekt, doet Jules er alles aan om hem te helpen.

De overige rollen worden onder anderen vervuld door Bracha van Doesburgh, Pommelien Thijs, Josje Huisman, Wim Willaert en Stefaan Degand. De kerstfilm wordt geregisseerd door Matthias Temmermans. De productie is van Dingie Film in samenwerking met Dutch FilmWorks.

Het duurt nog twee maanden voordat we deze kerstfilm van eigen bodem kunnen bewonderen. Maar ook in oktober verschijnen er genoeg films en series op Netflix om de tijd mee door te komen.

Gerelateerde artikelen

Opgelet! Deze films en series verdwijnen in november van Netflix

Licenties die aflopen, titels die niet meer opbrengen, allemaal redenen dat Netflix na verloop van tijd bepaalde titels van het platform verwijderd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here