Nieuws

Officieel: dit is iPhone 12 (5G)

120 Hz display nieuwe iPhones
Apple heeft dan eindelijk de iPhone 12 gelanceerd. Dit is wat hij kan en hoe hij eruit ziet.

Deze avond stond in het thema van de iPhone 12. Als eerste haalde Tim Cook 5G aan. De nieuwe netwerktechnologie wordt in de nieuwste generatie aan boord gebracht. De iPhone 12 is dus het eerste toestel met 5G.

Opvallend genoeg heeft de iPhonebouwer eerst 5G aangehaald zonder dat we de nieuwe smartphone te zien kregen, vermoedelijk om de spanning erin te houden.

Het doosje van de iPhone zal ook een stuk kleiner zijn. Dat komt omdat de producent geen earbuds en opladers meer zal leveren bij aankoop. Helaas zien we wel geen ondersteuning voor USB-C en blijft Apple vasthouden aan Lighting. Je krijgt wel een adapter van Lighting naar USB-C, een bizarre stap als je het ons vraagt.

Apple iPhone 12

De nieuwe iPhone heeft een nieuw design, maar tegelijkertijd is het ook herkenbaar. De behuizing doet ons vooral denken aan de iPhone 4 en 5. Net zoals bij de voorgangers krijgt de smartphone 5 verschillende kleuren. Het toestel is evengroot als de iPhone 11 maar is dunner.

Verder heeft de iPhone 12 het Super Retina XDR display gekregen waarbij pixelprecisie naar een nieuw niveau wordt gebracht. De 12 heeft 2 keer meer pixels dan zijn voorganger waardoor letterlijk alles er nog beter uit zal zien, vooral HDR content dan.

MagSafe

Is het nieuwe systeem waarmee Apple gebruik wil maken van magneten op de iPhone. Net zoals bij de Apple Watch. Er komen nieuwe cases waar magneten in zitten waardoor je andere accessoires gemakkelijk aan je iPhone kan hangen.

Camera met 7 lagen

Dankzij de A14 Bionic en een nieuw dual-camerasysteem bieden iPhone 12 en iPhone 12 mini krachtige features voor computationele fotografie. Dat biedt unieke mogelijkheden en maakt het gemakkelijker dan ooit om op intuïtieve wijze de perfecte foto of video te maken. Dit geavanceerde camerasysteem bestaat uit de ultragroothoekcamera en een nieuwe groothoekcamera met een diafragma van ƒ/1.6, de snelste tot nu toe op iPhone, die zorgt voor 27 procent meer licht, waardoor foto’s en video’s die bij weinig licht zijn gemaakt er nog beter uitzien.

Op iPhone 12-modellen wordt computationele fotografie naar een hoger plan getild doordat de Nachtmodus en de snellere Deep Fusion-feature nu beschikbaar zijn op alle camera’s – TrueDepth, groothoek en ultragroothoek – zodat klanten onder alle omstandigheden betere foto’s kunnen maken.

Foto’s die bij weinig licht zijn gemaakt met de Nachtmodus, zijn helderder en contrastrijker, en Deep Fusion-foto’s bevatten meer detail en minder ruis. Slimme HDR 3 maakt gebruik van ML om de witbalans, het contrast, de textuur en de verzadiging van een foto aan te passen, wat opmerkelijk natuurgetrouwe beelden oplevert

iPhone 12 Mini

Een groter scherm, maar een kleinere behuizing. Het toestel is kleiner maar heeft exact dezelfde features als zijn grotere broer.

iPhone 12 en iPhone 12 mini hebben een all-screen Super Retina XDR-display dat verder naar de randen doorloopt en bieden systeembreed kleurbeheer voor de meest accurate kleurweergave in de industrie.

Beide modellen bieden een contrastverhouding van 2.000.000:1 voor diepe zwarttinten, een indrukwekkende HDR-kijkervaring voor HD-video en foto’s met meer detail, en een bijna twee keer zo grote piekhelderheid als iPhone 11. 

Dit is de iPhone 12 MIni.
iPhone 12
iPhone 12

instanieuwsslidersmartphonestrending

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals