Nuki Smart Lock 2.0

Nuki verlaagt de prijs van haar slim deurslot met dertig euro. Ook de combinatie met een Nuki Bridge zal goedkoper worden.

Advertentie

Het Oostenrijkse bedrijf Nuki heeft middels een persbericht aangekondigd dat het de prijs van Smart Lock met dertig euro zal verlagen. Smart Lock is een slim slot dat je in staat stelt om via je smartphone een deur te openen of te vergrendelen. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je de sleutels vergeten bent. De prijsverlaging is een gevolg van het succes dat de start-up kent. Nuki is in meer dan honderd landen actief en verkocht al meer dan 150.000 Smart Locks.

Wil je een Nuki Smart Lock op je deur plaatsen, dan betaal je daar vanaf nu 199 euro voor in plaats van 229 euro. De prijsverlaging is overigens geen onderdeel van een promotionele stunt, het gaat wel degelijk om een permanente verlaging. Ook de combinatie van een Smart Lock en een Nuki Bridge, een hub waarmee je slot beter integreert binnen je smarthome ecosysteem, wordt dertig euro goedkoper. Hier betaal je nog 269 euro voor in plaats van 299 euro.

White Edition

Daarnaast zal het aanbod ook worden uitgebreid met de White Edition die Nuki begin september aankondigde. Volgens CEO Martin Pansy was er onder gebruikers van het merk veel interesse om naast een zwarte uitgave ook een witte uitgave op de markt te brengen. De White Edition zal maar in een beperkte oplage verschijnen en is sinds gisteren exclusief te koop via de webwinkel van Nuki. De prijsverandering is ook niet doorgevoerd voor deze editie, die nog steeds 299 euro kost.

De Nukie Smart Lock White Edition. Afbeelding: Nuki

Het zwarte Smart Lock is beschikbaar via de webwinkels van Coolblue en MediaMarkt voor een aangepaste prijs van 199 euro.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here