Het Garmin Instinct-horloge heeft een nieuwe versie gekregen die bedoeld is voor e-sporters.

Advertentie

Volgens Garmin is het horloge speciaal ontwikkeld voor topcompetities in de e-sportwereld en helpt het “je geest voor te bereiden op intense games en clutch plays”. Het apparaat kan je lichaamsprestaties bijhouden en analyseren tijdens het gamen, waaronder je stressniveau en hartslag. Deze data kan rechtstreeks in je livestream worden getoond, door middel van de tool STR3AMUP (PC).

De batterij gaat naar verluidt tot 80 uur mee in de e-sportmodus en tot twee weken in de smartwatchmodus. Een Body Battery-energiemonitor moet een indicatie geven van jouw lichamelijke energieniveau. De smartwatch beschikt daarnaast over gps en is verkrijgbaar in de kleur Black Lava, die over een zwarte uitstraling met rode details beschikt.

De E-sportvariant van de Garmin Instinct is verkrijgbaar voor 299,99 euro.


Gerelateerde artikelen

Garmin brengt twee nieuwe achteruitkijkradars uit voor fietsers

Twee nieuwe achteruitkijkradars moeten de weg veiliger maken voor heel wat fietsers die dagelijks van- en naar hun werk rijden.
Volgt nieuwe technologische ontwikkelingen op de voet, maar houdt vooral van gekleurde lampjes. Spendeert haar tijd voornamelijk met een gamecontroller in de handen en zingt daarnaast alle liedjes van The Lion King luidkeels mee.