Nieuws

Humankind: Civilization-achtige strategiegame verschijnt in april 2021

Humankind game
De Japanse videogameontwikkelaar Sega komt met een strategiegame die invloeden heeft van de populaire Civilization-reeks. Humankind heeft een nieuwe releasedatum gekregen, namelijk april 2021.

Net als bij de Civilization-games is het in deze turn-based game de bedoeling om je beschaving vanaf niets op te bouwen. Kleine historische dorpjes bouw je uiteindelijk uit tot grote moderne steden met wolkenkrabbers. Dit doe je onder meer door steeds nieuwere technologieën te ontwikkelen.

Oorspronkelijk zou Humankind dit jaar al verschijnen. Hoewel bekend is dat de game van Amplitude Studios nu in maart volgend jaar arriveert, is een exacte dag van release nog niet bekend.

Gratis uitproberen

Tijdelijk zijn er een aantal games als demo beschikbaar op Google Stadia (tot 28 oktober). Humankind valt hier ook onder. Ook Immortals Fenyx Rising en Pac-Man Mega Tunnel Battle zijn nu gratis uit te proberen. Je moet hiervoor over een Stadia-account beschikken, maar het is niet nodig om een betaalmethode in te voeren.

Humankind is al beschikbaar om te pre-orderen via Steam, Epic Games Store en Google Stadia. De Digital Deluxe Edition is momenteel verkrijgbaar met een korting van vijftien procent en je ontvangt dan enkele extra cosmetische items als de game verschijnt.

https://www.youtube.com/watch?v=HQTwKCwYjh8&ab_channel=Stadia

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business