Storytel

Een streamingdienst voor boeken, heb je dat al eens geprobeerd? Dit is het verhaal van Storytel uit Zweden, dé streamingdienst voor luisterboeken.

Advertentie

Op woensdag 28 oktober start de Zweedse streamingdienst Storytel in Vlaanderen. Abonnees krijgen via een app op hun smartphone of tablet direct toegang tot ruim 250.000 luisterboeken en ebooks voor een vast bedrag per maand.

Exclusief bij Storytel luister je naar Het moois wat we delen van Ish Ait Hamou. Of Het meisje onder de boom van Sara Blaedel en naar De zeven zussen van Lucinda Riley.

Download Storytel voor iOS of Android. 

Storytel uit Zweden

Bij Storytel vinden Vlaamse abonnees een breed aanbod aan internationale bestsellers en lokale pareltjes. Gezellig luisteren met de hele familie doe je natuurlijk met Disney-favoriet Frozen II of de bestseller Kruistocht in Spijkerbroek van Thea Beckman. Je krijgt wijze levenslessen van Evi Hanssen in Ergens onderweg.

Maar ook fans van comedy zitten goed met het ijzersterke Bij mij zijt ge veilig van Wim Helsen. Dit is slechts een greep uit het lokale aanbod dat de komende weken, maanden en jaren verder wordt uitgebreid.

“Uitbreiden naar Vlaanderen was een volgende logische stap in de groei van ons bedrijf”, zegt Ruth de Jager, Country Manager Nederland en België. “We zijn trots dat we hier starten met een zeer uitgebreid en gevarieerd aanbod. De liefde bij Vlamingen voor verhalen is bekend, wij zijn benieuwd wat hun favoriete genres zijn en hopen dat zij onmiddellijk houden van de ruime keuze aan luisterboeken in onze app.” 

Prijzen en beschikbaarheid

De Storytel app is vanaf 28 oktober beschikbaar in de App Store en de Google Play store. Je betaalt maandelijks  €11.99 (Unlimited), €14.99 (Familie) of €19.99 (Familie+). Luisteraars kunnen een gratis proefabonnement voor 14 dagen afsluiten. 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here