Nieuws

YouTube-update verbetert kijkervaring in app

youtube scams met elon musk
In een recente update voor iOS en Android heeft YouTube een aantal handige nieuwe functies toegevoegd. De kleine aanpassingen zorgen voor een betere kijkervaring.

Het was al mogelijk om door middel van tikken aan de linker- of rechterkant van een video vooruit of terug te spoelen. Met een veegbeweging naar boven is het nu mogelijk om bij het bekijken van een video de fullscreen-modus in te schakelen. Nog eens naar beneden vegen zorgt ervoor dat het videoscherm weer verkleint.

Indien je niet wil weten hoe lang een video nog duurt, maar hoe lang je al naar een video kijkt, kun je tussen de twee opties wisselen door simpelweg op de tijdstempel te tikken. De Video Chapters, die je waarschijnlijk al kent van de YouTube-browser, zijn nu ook in-app beschikbaar.

Verschillende knoppen binnen de app hebben nu een andere locatie gekregen. De functies vormen nu een meer gestroomlijnd geheel binnen de videospeler. Zo is de CC-bediening verplaatst naar het overflowmenu en bevindt de autoplay-functie zich nu bovenin het scherm. YouTube geeft voortaan suggesties, zoals een voorgestelde actie om je telefoon te draaien. In de toekomst belooft het bedrijf meer suggesties toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business