Nieuws

Apple One vanaf vandaag beschikbaar

Apple One
Apple ging volop inzetten op diensten en maakt die belofte met Apple One meer dan waar.

Sinds de aankondiging in september is het stil geweest rond Apple One, het overkoepelende abonnement met daarin Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade en iCloud. Gisteren maakte Apple’s CFO echter bekend dat de dienst vandaag uit de startblokken schiet.

Overzicht Apple One

Voor wie al enkele Apple-abonnementen heeft, kan Apple One wel eens zeer interessant zijn. Het individuele pakket zal je 14,99 euro per maand kosten. Voor die prijs heb je als individueel lid toegang tot muziek, tv, games en 50GB cloudopslag. Je kan echter ook kiezen voor een familieplan en dan krijg je 200GB aan online opslagruimte. Je gezin mag bestaan uit jezelf en vijf andere personen. Er zit ook een Premier plan aan te komen, maar de kostprijs daarvan is nog niet terug te vinden op de Belgische Apple One-website en de beschikbaarheid is dan ook nog niet zeker. In dit plan krijg je voor 29,95 dollar 2TB aan opslag en ook nog toegang tot Apple News Plus en Apple Fitness Plus, dat later dit jaar zal verschijnen

Apple One

Apple diensten in stijgende lijn

Met de lancering van Apple One hopen Apple en Time Cook op een sterk laatste kwartaal van 2020. De CEO liet gisteren nog weten dat het geen makkelijk jaar is geweest, maar dat het bedrijf vorig kwartaal toch nog records wist te breken, vooral dan in de categorieën Mac en diensten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business