DJI Drone

De DJI Mini 2 is de opvolger van de Mavic Mini en brengt enkele verbeteringen met zich mee, waaronder het schieten van 4K-beelden en de mogelijkheid om een langere afstand te kunnen afleggen.

Advertentie

Dronefabrikant DJI belooft een stabielere connectie met de drone door middel van DJI’s OcuSync 2. Deze draadloze verbinding, die gebruik maakt van de 2,4GHz- of 5,8GHz-band, moet een vliegafstand van tien kilometer mogelijk maken. Dit is een grote vooruitgang in vergelijking met de vier kilometer die de voorganger kon afleggen. Met een batterijcapaciteit van 5200mAh moet het voor de DJI Mini 2 mogelijk zijn om tot 31 minuten lang in de lucht te blijven.

4K 30fps en RAW-formaat

De kleine drone kan nu beelden schieten in 4K-resolutie met 30 frames per seconde. De voorganger kon slechts 2,7K aan. Naast de 4K-optie is er ook een mogelijkheid om te filmen in 1080p met 60 fps. Daarnaast ben je nu in staat om foto’s in RAW-formaat te maken, in plaats van jpeg. Hierdoor zijn de foto’s volledig onbewerkt (er wordt geen compressie toegepast, zoals bij jpeg) en kun je aspecten zoals witbalans, belichting en scherpte aanpassen in de nabewerking.

De DJI Mini 2 is verkrijgbaar voor 459 euro. Dit is inclusief de bediening. Voor 599 euro krijg je ook extra batterijen en propellers bij het apparaat.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Amerikaans dorp ziet toch af van drones voor social distancing

Een Amerikaans dorp wilde drones invoeren om te controleren of burgers zich wel houden aan de social distancing normen, maar ziet daar om privacyredenen toch van af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here