Televisiefabrikant LG biedt in België gratis vervanging van de voedingskaart aan voor OLED-televisies die last hebben van oververhitting.

Advertentie

Een aantal OLED-modellen van LG kunnen onderhevig zijn aan oververhitting van de voedingskaart. Dit zou het gevolg zijn van het falen van sommige onderdelen hiervan. LG meldt op een ondersteuningspagina op haar website dat het probleem geen “aanleiding geeft tot ernstige bezorgdheid”. Toch kiest LG ervoor om een gratis vervanging aan te bieden voor televisiemodellen waarbij de oververhitting kan optreden.

Het oververhittingsprobleem komt bij slechts enkele OLED-tv’s van LG voor. De specifieke modellen zijn te vinden op de zojuist genoemde ondersteuningspagina van LG. Enkel de aangegeven modellen komen in aanmerking voor een gratis vervanging van de voedingskaart. Het gaat om tv’s afkomstig uit 2016 tot en met 2019. De formaten zijn allemaal 65 inch of groter.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Pandemie zorgt voor ‘historisch hoogtepunt’ aan verkochte televisies

Het afgelopen kwartaal werden er meer televisies verkocht dan hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat is waarschijnlijk het gevolg van de pandemie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here