EMS online betaaloplossing
Afbeelding: EMS

Met een splinternieuw online betaalplatform wil EMS de strijd aan gaan met concurrenten als bijvoorbeeld Mollie.

Advertentie

Het Nederlands European Merchant Services (EMS) heeft haar online betaaloplossing voor Belgische webshops uitgebreid en geoptimaliseerd. De nieuwe betaaloplossing maakt lokale betaalmethoden zoals Payconiq mogelijk. Ze wordt geïntegreerd in de site van de webshop en kan ook ingericht worden volgens de stijl van de webshop.

Op die manier beantwoordt EMS aan de groeiende vraag vanuit de markt naar vernieuwing en integratie. Op termijn wil EMS een volledige omnichannel oplossing aanbieden. De nieuwe online betaaloplossing is een volgende stap in dit innovatietraject.

EMS in België

De vernieuwde online betaaloplossing van EMS is uitgebreid met relevante lokale betaalmethoden, zoals Payconiq, Apple Pay en Klarna. Dat is ter aanvulling op de internationale betaalmethoden die de provider al aanbood. Er zijn meer gratis shopping cart plug-ins beschikbaar, waarmee de koppeling met de webshop gemakkelijk gemaakt kan worden. Daarnaast kan de betaalpagina geheel in stijl van de webshop ingericht worden en is een afwijkende stijl in de betaalomgeving niet meer nodig.

Ook bevat de vernieuwde online betaaloplossing de mogelijkheid tot het sturen van een betaalverzoek. Dit is niet alleen handig voor online betalingen, maar ook bijvoorbeeld voor restaurants die klanten vooraf laten betalen voor bezorging of afhaal.

“De vernieuwde online betaaloplossing van EMS is volledig gesneden op de maat van de Belgische kleine of middelgrote ondernemingen” zegt Pieter Stal, CEO van EMS.

Toekomst

De vernieuwing van de online betaaloplossing past binnen een breder innovatietraject naar een omnichannel betaaloplossing. EMS maakt het mogelijk voor een klant om bij dezelfde partij zowel online betalingen in een webshop als betalingen op een fysieke locatie te kunnen accepteren. En dat op één contract. Nu zijn ondernemers vaak afhankelijk van verschillende partijen voor het verwerken van hun betalingen.

Advertentie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here