TechPulse weekoverzicht logo

Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Dit weekoverzicht zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Foto’s in de cloud: welke app of dienst verkies jij?

Iedere week proberen we in TechPoll onze lezers te triggeren. Een leuke vraag of een uitdagende discussie? Elke week iets anders.

Dit is de nieuwe elektrische BMW iX met 600 km autonomie

De BMW iNext heeft een officiële naam: iX. De Duitse autbouwer onthulde gisteren eindelijk het productiemodel van zijn volgende EV.

Assassin’s Creed Valhalla review: Veel meer dan een mythisch verhaal

Assassin’s Creed: Valhalla is de nieuwste actie-RPG in Ubisoft’s grootste franchise. Maak je klaar voor koude Noorse fjorden en een verdeeld Engeland open voor invasie.

Amazon wordt aangeklaagd door Europese Commissie wegens machtsmisbruik

Techgigant Amazon wordt door de Europese Commissie aangeklaagd op verdenking van machtsmisbruik. Het bedrijf zou haar machtspositie inzetten om te concurreren met externe verkopers op het platform.

Oudere Android-smartphones kunnen vanaf volgend jaar websites niet meer openen

Draait je smartphone nog op een oudere versie dan Android 7, dan zal die vanaf september 2021 niet meer in staat zijn om websites met het ISRG Root X1-certificaat te openen.

Computerfabrikant Compal is getroffen door ransomware

Het Taiwanese Compal dat computer en tablets in elkaar zet voor alle grote merken werd dit weekend getroffen door een cyberaanval. Vermoedelijk gaat het om ransomware.

Microsoft brengt testversie Office voor Mac met M1

Rosetta 2 is Apple's sleutel voor een vlotte overgang tussen Intel en M1. Microsoft werkt al aan een geoptimaliseerde versie van Office.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here