Samsung Smart Monitor

Samsung heeft een nieuwe serie Smart Monitors op de markt gebracht. De monitoren zijn gemaakt voor werk én entertainment en kan je dus perfect als tv gebruiken.

Advertentie

Samsung heeft een nieuwe reeks monitors op de markt gebracht die heel erg doen denken aan smart tv’s. De nieuwe monitoren hebben simpelweg de naam Smart Monitor gekregen en bieden – net zoals bij een smart tv – een Tizen 5.5 smart platform aan.

Smart Monitor

Dat wil zeggen dat Samsung van een doodsaaie monitor een leuke entertainment ‘hub’ heeft gemaakt. Net zoals we vandaag in smart tv’s tools als Netflix, AirPlay 2 of YouTube kunnen kijken, kan dat binnenkort met de nieuwe Samsung Smart Monitor.

Bovendien hebben de displays ook ondersteuning voor Microsoft Office 365 aan boord. Zonder een computer te koppelen kan je via de ingebouwde WiFi-kaart Office-documenten ophalen en bewerken rechtstreeks via de monitor.

Tijdens de pauze

Het idee van Samsung erachter gaat als volgt; wie gedaan heeft met werken moet pauze nemen en het zichzelf comfortabel maken. Via de nieuwe Smart Hub op je Smart Monitor heb je dan meteen vanop je bureau toegang tot leuke content via Disney+, HBO of Netflix. Ook Bixby is aan boord.

Momenteel gaat het om twee modellen: de Samsung M7 met UHD resolutie met een 32 inch paneel. En de M5 met een Full HD resolutie beschikbaar in 27 en 32 inch. Beide hebben dezelfde Tizen 5.5 software aan boord. De M7 gaat over de toonbank voor 400 dollar en de M5 voor respectievelijk 230 dollar en 280 dollar. De nieuwe slimme monitoren worden eerst in de V.S., Canada & China gelanceerd en komen tegen eind november ook naar andere markten.

Voor wie graag met zijn monitor praat, is er ook Bixby.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here