Polestar 2 in België Car Award

De Polestar 2 is amper een jaar in België maar werd door Autogids verkozen tot auto van het jaar. De autowereld beseft dat EV's een deel van de toekomst zijn.

Advertentie

De Polestar 2 ontvangt vandaag de Best Car Award 2020 van het magazine AutoGids/Le Moniteur Automobile. De Zweedse elektrische performance fastback liet hierbij enkele straffe uitdagers, zoals de Porsche Taycan, Tesla Model 3 en Tesla Model S, achter zich.

Polestar 2 in België

In de zoektocht naar een winnaar selecteerde de redactie van AutoGids en Le Moniteur Automobile in negen categorieën vijf wagens die het afgelopen jaar het verschil hebben gemaakt. De categorieën weerspiegelen de belangrijkste segmenten in de Belgische markt. Vervolgens konden de lezers van AutoGids per categorie stemmen op hun favoriet. Tot slot gaf ook een onafhankelijke vakjury zijn mening.

Binnen de categorie ‘Electric Large’ nam de P2 het op tegen de Kia E-Niro, Porsche Taycan, Tesla Model 3 en Tesla Model S.

“Dat we met Polestar 2 als winnaar uit de bus komen, is een teken van erkenning van de Belgische autoliefhebber. De P2 is een ruime én sportieve wagen die performance, duurzaamheid en design verenigt. Dat complete aanbod weet de Belg duidelijk te overtuigen, ze willen geen compromissen meer sluiten en met de Polestar 2 hoeft dat ook niet,” klinkt het bij Lies Eeckman, Managing Director van Polestar Belgium.

Polestar 2 Android
De P2 draait volledig op Android Auto.
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here