Nieuws

Jabra geeft Elite 85t update na storende systeemgeluiden

Jabra-Elite-85t-2
De Jabra Elite 85t's blijven de beste earbuds van het moment. Door een nieuwe firmware-update worden een aantal kleine issues opgelost.

Bij het testen van de nieuwe Jabra Elite 85t earbuds gaven we het al aan. Bij het wisselen tussen verschillende functies zoals ruisonderdrukking of ambient mode, gaven de earbuds storende systeemgeluiden. Eén van de weinige negatieve punten die we aanhaalden in het geheel. Maar – zoals beloofd – heeft Jabra sinds deze week een software-update klaarstaan voor gebruikers van de Elite 85t.

Jabra Elite 85t

Die software-update biedt een oplossing voor die vervelende systeemgeluiden bij het switchen. Verder heeft de nieuwe update ook een probleem weggewerkt waarbij gebruikers krakende geluiden hadden tijdens het bellen. Niet iedereen had dat, maar het is goed dat Jabra die problemen snel aanpakt. Er waren bijvoorbeeld ook issues met gebruikers waarbij de Elite 85t plots verbinding verloor tijdens het bellen. Dat zou nu opgelost moeten zijn.

Met de nieuwe firmware krijgen we ook ondersteuning voor bluetooth 5.1 en wordt ook het opladen versneld. Zijn je Jabra’s plat? Dan zou het opladen vanaf nu drie keer zo snel moeten gaan volgens de audiogigant.

Update

Updaten kan vanaf nu in de Sound+ app van Jabra. Als je Elite 85t’s geconnecteerd zijn zal de app meteen voorstellen om de firmware-update in gang te zetten.

Deze week is de voorganger uit 2019, de Elite 75t, in prijs verlaagd. Ook deze earbuds kunnen we nog steeds enorm aanraden. Je hebt ze al voor 129 euro bij Coolblue.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business