Nieuws

Spotify ligt er wereldwijd uit

Spotify
Spotify kent wereldwijd problemen in de applicatie en webplayer. Het komt zelden voor dat de streaminggigant wereldwijd problemen heeft.

Update: intussen zou Spotify al een oplossing hebben uitgerold. Maar heel wat gebruikers melden nog problemen te hebben met liedjes die blijven skippen.


De Zweedse muziekstreamingdienst Spotify ligt er momenteel uit. Gebruikers van over de hele wereld rapporteren fouten. Zowel in de webplayer als de applicatie ervaren mensen – vooral in Europa en de V.S. – problemen bij het afspelen van muziek. Het is momenteel nog onduidelijk waar de fout precies ligt. Maar Spotify gaf via Twitter alvast aan dat er aan het probleem gewerkt wordt.

Spotify outage

De reden voor deze problemen kan heel ver gaan. Eerder dit jaar had de muziekstreamingdienst ook al problemen door een fout in de SDK van Facebook. Alle apps die van deze SDK gebruikmaken kenden toen problemen bij o.a. het inloggen. Eind deze zomer lag de muziekdienst er ook uit omdat een technisch team vergat een TLS-certificaat te vernieuwen.

Heb jij momenteel problemen bij het afspelen van muziek?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business