Nieuws

Oudere iPhone? FaceTime is nu een stuk beter geworden

FaceTime iPhone
Sinds de update naar iOS 14.2 kunnen mensen FaceTime gebruiken aan een verhoogde videokwaliteit. Vooral bij oudere modellen een groter verschil.

In november rolde Apple iOS 14.2 uit. De software-update voor zijn mobiele besturingssysteem moest een aantal vervelende fouten opruimen maar bracht ook nieuwe emoji en 8 splinternieuwe wallpapers voor iOS. Dat is niet alles, Apple heeft in het geheim ook de videokwaliteit van FaceTime verbeterd. Het verschil is het grootst via WiFi.

FaceTime

Als je vandaag een iPhone 8, X, XR, SE of 11 in handen hebt kan je sinds kort dus aan een verbeterde kwaliteit FaceTimen. Apple heeft de kwaliteit via WiFi opgetrokken van 720p naar 1080. Je hebt het verschil misschien nog niet meteen gespot, maar het is er wel degelijk.

Wanneer je met FaceTime belt over 4G blijft de resolutie wel nog gewoon 720p. De update heeft er vooral voor gezorgd dat je videokwaliteit beter is als je thuis verbonden bent op WiFi.  The Verge ging testen en merkte wel meteen een verschil, ook bij de oudere iPhone 8 en SE. Wat hier vooral opvalt is dat Apple deze leuke update nergens heeft vermeld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business