Nieuws

Nieuwe Razer Hammerhead earbuds hebben nu actieve ruisonderdrukking

Razer Hammerhead
THX, low-latency gaming mode en ruisonderdrukking. Dat zijn de nieuwigheden op de Razer Hammerhead True Wireless Pro earbuds.

Razer heeft deze week de opvolger van zijn Hammerheads uit 2019 voorgesteld. De Hammerhead True Wireless Pro earbuds hebben nu actieve ruisonderdrukking aan boord en kosten 209 euro.

Razer Hammerhead True Wireless Pro

Deze oordopjes leveren THX-gecertificeerd geluid en gebruiken geavanceerde hybride Active Noise Cancellation. Dit zorgt volgens Razer voor een ongestoorde luisterervaring met heldere audio en krachtige bastonen, voor gebruik onderweg of in het thuiskantoor.


Net als bij de voorganger is het Pro-model voorzien van handige aanraakbediening en spraakondersteuning. Verder maken de oordopjes gebruik van een aangepaste Bluetooth-verbinding met low latency voor gaming en hebben ze een verlengde batterijduur met de oplaadcase. Met de Gaming Mode ingeschakeld, vermindert de aangepaste Bluetooth 5.1-verbinding de latency tot slechts 60ms tijdens het gamen. Hierdoor kunnen gebruikers meer dan 50% sneller reageren doordat audio en video meer gesynchroniseerd zijn.

Het in-ear-ontwerp en de premium Comply-oordopjes van traagschuim zorgen voor een meer comfortabele, solide pasvorm en verbeterde geluidsisolatie. De Hammerhead True Wireless Pro-oordopjes zijn ook IPX4-gecertificeerd en bieden daarmee bescherming tegen zweetdruppels en opspattend water.

Batterijduur

De Hammerhead True Wireless Pro oordopjes gaan tot twintig uur mee. Opgeladen gaan de oordopjes vier uur mee en ze kunnen tot vier keer worden opgeladen in de meegeleverde USB-C-oplaadcase. Deze is perfect om de oordopjes in op te bergen en ze automatisch op te laden als ze niet in gebruik zijn. Om de nieuwe draadloze oordopjes in stijl mee te nemen, is een TPU-hoesje van Razer apart verkrijgbaar.

De nieuwe earbuds zijn vanaf nu te koop bij Razer en zullen in de loop van december bij verschillend online retailers beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business