Nieuws

Phished start met uitgebreide anti-phishingtraining

Phished
Belgisch anti-phishingplatform Phished voegt een geïntegreerde opleidingsmodule toe aan zijn aanbod. Ruim 300 Europese klanten krijgen gratis toegang tot de nieuwe Academy.

Phishing en ransomware zijn nog steeds in opmars. Als gevolg hiervan is er steeds meer vraag naar anti-phishingoplossingen die phishingpogingen tegenhouden, maar ook naar methodes om de eigen medewerkers weerbaarder te maken tegen de pogingen die door de mazen van het firewallnet glippen. Daarom lanceert het Leuvense cybersecuritybedrijf Phished deze week een nieuwe module binnen zijn anti-phishingplatform: de Phished Academy.

 “In contact komen met levensechte phishingsimulaties zorgt voor de beste en meest efficiënte bescherming tegen the real deal

Kennis en ervaring, op eigen tempo 

“Wie de eerste keer in contact komt met één van onze simulaties, staat voor een steile leercurve. Met de Phished Academy willen we die een beetje afvlakken en anti-phishingtraining toegankelijker maken, zodat iedereen nog meer op zijn eigen niveau en tempo ervaring en kennis kan opdoen. Ons einddoel is van iedereen een phishingexpert te maken en met onze Academy kan iedereen die weg afleggen op zijn eigen snelheid en ieders maat. Wil iemand meer weten, dan kan dat,” zegt Arnout Van de Meulebroucke. 

De Academy zit volledig geïntegreerd in het geautomatiseerde platform van Phished. Zo is het voor beheerders mogelijk om medewerkers die bijvoorbeeld minder sterk scoren in de simulaties automatisch in contact te laten komen met extra leermaterialen, zonder dat een manuele interventie nodig is. Zo kunnen medewerkers zichzelf snel en makkelijk bijscholen zodat ze beter scoren op toekomstige simulaties en, uiteraard, echte phishingmails. 

Verschillende niveaus 

Simulaties van het Phished-platform worden ingedeeld in vijf categorieën: van niveau 1 (makkelijk) tot niveau 5 (hyperrealistische nagebootste webpagina’s). De Phished Academy volgt deze structuur eveneens en gidst gebruikers doorheen de materialen van de module. Zo worden medewerkers opgeleid op basis van hun eigen ervaring en kennisniveau. 

Naast een sterke focus op phishing behandelt de leermodule ook bredere topics over digitale veiligheid. Zo leren gebruikers bij over tweefactorauthenticatie (2FA), veilige wachtwoorden, een goed gebruik van firewalls en andere, bredere cybersecuritytools. 

Groeiende bibliotheek 

Alle ruim 300 bestaande klanten, verspreid over heel Europa, kunnen vanaf nu gratis gebruik maken van de Phished Academy. Het opleidingscentrum binnen het Phished-ecosysteem met meer dan 450 artikels, how-to-gidsen, infographics, online tests en opleidingsmodules.

Nieuwe klanten krijgen de optie om in te tekenen op de Phished Academy voor een kleine meerprijs per abonnement. Met de extra module krijgen ze op regelmatige basis nieuwe informatie, opleidingen en best practices toegestuurd waarmee ze de zwakste schakel van hun organisatie kunnen versterken. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business