Nieuws, Wedstrijd

12 dagen kerst: Win de Nokia 5.3 met Android One

Nokia 5.3 12 dagen kerst
De redactie van TechPulse wil vandaag een lezer blijmaken met deze Nokia 5.3. Doe mee en win!

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om de komende weken leuke gadgets te winnen. Vandaag staat er een Nokia 5.3 op het programma.

In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs.

De Nokia 5.3 is een zeer solide smartphone met een strak Scandinavisch design, degelijke specificaties, en meerdere camera’s. Daarnaast neemt de smartphone deel aan het Android One-programma, waardoor je verzekerd bent van twee grote systeemupdates en drie jaar lang beveiligingsupdates. Kortom: een toestel waar je zeker nog jaren mee vooruit kunt!

LEES OOK: Onze review van de Nokia 5.3.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met de Nokia 5.3! Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen.

Deelnemen kan tot donderdag 17 december om 12 uur. Na afloop wordt de winnaar persoonlijk benaderd en wordt de Nokia in zijn/haar richting uitgestuurd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.


Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business