Nieuws

iOS 14.3 brengt zoekmachine Ecosia naar je iPhone

Ecosia iOS 14.3 iPhone 12 Pro
Je iPhone wordt er iedere maand alleen maar beter op. Naast ProRAW voor fotofanaten kan je nu ook groene zoekmachine Ecosia inschakelen.

Sinds deze week heeft Apple ons iOS 14.3 gebracht. De updates gaan vlot en Apple schakelt snel. Dat zien we natuurlijk graag. Eén van de grotere functies die in de spotlights stonden was de komst van ProRAW naar de iPhone 12 Pro/Max. Een enorm gewilde toevoeging aan je iPhone. Maar er is meer: zoekmachine Ecosia.

iOS 14.3 op je iPhone

Sinds de update kunnen iPhonegebruikers nu Ecosia als standaard instellen op hun toestellen. De Duitse zoekmachine is de laatste jaren enorm populair geworden omdat ze een groot deel van haar inkomsten gebruikt voor het planten van bomen wereldwijd. Het bedrijf heeft er veel geld voor moeten betalen om mee in het lijstje te staan.

Je kan Ecosia inschakelen via instellingen > Safari > zoekmachine en duidt daar Ecosia aan. De aarde dankt u!

Ecosia op iPhone

Vernieuwingen

Naast het feit dat je nu op de iPhone 12 Pro in RAW-formaat foto’s kan nemen heeft Apple nog kleinere nieuwigheden naar iOS gebracht. Zo is Fitness+ nu overal beschikbaar in iOS en iPadOS en werd er ook ondersteuning toegevoegd voor de AirPods Max. De hoofdtelefoon die vorige week gelanceerd werd. In de Apple TV-app heeft TV+ nu zijn eigen tabblad gekregen waardoor alles wat overzichtelijker is geworden, een goede toevoeging.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business