Weekoverzicht Kerst

Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht.

Advertentie

Het zijn spannende tijden voor de technologiesector. Dit weekoverzicht zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van het laatste nieuws:

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Alle nieuwigheden uit macOS Big Sur

Big Sur is een prachtig gebied aan de Californische kust, maar is ook de naam van de nieuwe grote macOS-versie. Aangezien reizen nu even niet vanzelfsprekend is, richten we ons in deze workshop enkel tot de software.

De 9 populairste smartphones van 2020 volgens TechPulse

Op zoek naar de beste smartphones van 2020? TechPulse voorziet een handig overzicht van de populairste modellen van het voorbije jaar.

Twitter trekt de stekker uit Periscope

Na 6 jaar trekt Twitter de stekker uit livestreamingdienst Periscope. In maart zal de website enkel nog fungeren als read-only archief.

12 dagen kerst: Win een Motorola Moto G9 Power

Vandaag in onze 12 dagen Kerst: de Motorola Moto G9 Power. Doe mee en maak kans op deze fotogenieke budgettelefoon.

iOS 14.3 brengt zoekmachine Ecosia naar je iPhone

Je iPhone wordt er iedere maand alleen maar beter op. Naast ProRAW voor fotofanaten kan je nu ook groene zoekmachine Ecosia inschakelen.

OPPO Watch review: alles wat je van een smartwatch verlangt

De OPPO Watch presenteert zich als een meer dan degelijk alternatief voor de Apple Watch. Niet enkel in het uiterlijk, maar ook in wat je ermee kan doen.

Google zet productie Google Home Max stop

Google stopt de productie van zijn Google Home Max. Eigenaars van deze smart speaker moeten zich geen zorgen maken, ondersteuning blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here