Nieuws

De 5 populairste elektrische wagens van 2020

Elektrische wagen
Elektrische wagens beleefden een sterk jaar in 2020. Ondanks de pandemie werden er dit jaar meer elektrische wagens verkocht dan ooit.

Puur rijcomfort, groener rijden, een stuk meer rijplezier, een pak veiliger en bovendien fiscaal voordeliger. Het zijn maar enkele van de vele voordelen die elektrische wagens te bieden hebben. Vaak hebben ze moderne snufjes aan boord die je in een standaardmodel met benzine- of dieselmotor niet zal vinden. We schreven het eerder al: 2020 is het jaar van de elektrische wagen. Zowel in België als de rest van de wereld. De alternatieve manier van vervoer heeft officieel zijn intrede gemaakt. Meer dan ooit zie je op onze wegen EV’s rondrijden en ieder jaar worden ze een tikkeltje goedkoper.

Ook TechPulse ging dit jaar aan de slag met verschillende elektrische wagens. Door de pandemie was het minder gemakkelijk om wagens te testen, maar als we de kans kregen, ontvingen we ze met open armen. Komend jaar zullen we niet stilzitten. Op de planning staan heel wat leuke modellen waarmee we eind januari al mee aan de slag gaan. Dit is onze top 5 van elektrische wagens in 2020.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rond e-mobility? Met ons overzicht ben je zo weer mee.

TechPulse elektrische wagens: onze top 5

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business