Elektrische wagen

Elektrische wagens beleefden een sterk jaar in 2020. Ondanks de pandemie werden er dit jaar meer elektrische wagens verkocht dan ooit.

Advertentie

Puur rijcomfort, groener rijden, een stuk meer rijplezier, een pak veiliger en bovendien fiscaal voordeliger. Het zijn maar enkele van de vele voordelen die elektrische wagens te bieden hebben. Vaak hebben ze moderne snufjes aan boord die je in een standaardmodel met benzine- of dieselmotor niet zal vinden. We schreven het eerder al: 2020 is het jaar van de elektrische wagen. Zowel in België als de rest van de wereld. De alternatieve manier van vervoer heeft officieel zijn intrede gemaakt. Meer dan ooit zie je op onze wegen EV’s rondrijden en ieder jaar worden ze een tikkeltje goedkoper.

Ook TechPulse ging dit jaar aan de slag met verschillende elektrische wagens. Door de pandemie was het minder gemakkelijk om wagens te testen, maar als we de kans kregen, ontvingen we ze met open armen. Komend jaar zullen we niet stilzitten. Op de planning staan heel wat leuke modellen waarmee we eind januari al mee aan de slag gaan. Dit is onze top 5 van elektrische wagens in 2020.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes rond e-mobility? Met ons overzicht ben je zo weer mee.

TechPulse elektrische wagens: onze top 5

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Review Volkswagen ID.3: De EV van het volk

Strakke lichten, een opvallende snuit & futuristisch ogende velgen. Er is over nagedacht, dus willen wij hem testen. Dit is de Volkswagen ID.3.

Review MINI Electric: mini auto, maxi pret

De MINI Electric is niet de meest praktische wagen of de technologisch meest indrukwekkende wagen, maar één ding is zeker: je zal er enorm veel plezier mee beleven.

2020: het jaar van de elektrische auto?

Heb jij al eens met een elektrische wagen gereden? Een vraag die je ongetwijfeld steeds vaker hoort in je vrienden- en familiegroep. Maar is elektrisch rijden wel dé oplossing voor ons mobiliteitsprobleem.

Review Hyundai Ioniq (2020) – Ionisch rijden

Met de Hyundai Ioniq bewijst de autobouwer dat het perfect snapt wat mensen zoeken in een elektrische wagen. Wat maakt de wagen zo goed?

Review MG ZS EV: Goedkope comeback

Na een turbulent verleden, duikt het iconische merk MG terug op. Maar dan in een Chinees jasje. Voldoet de wagen aan onze huidige kwaliteitsstandaarden? We nodigden de MG ZS EV uit op onze testbank.

Duurtest Volkswagen e-Golf: Klein maar pittig

We namen de Volkswagen e-Golf onder de loep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here