12 Dagen Kerst Logitech

Vandaag in onze 12 dagen Kerst actie: de Logitech MX Keys. Kerst staat voor de deur en onze giveaways lopen dus bijna ten einde. Waag vandaag nog je kans!

Advertentie

TechPulse is in de kerststemming, daarom willen we al onze lezers de kans geven om de komende weken leuke gadgets te winnen. Vandaag staat de Logitech MX Keys op het programma.

In de aanloop naar Kerstmis geven we iedere dag een mooie technologieprijs weg aan één of meer gelukkige winnaars. Je krijgt telkens 24 uur de kans om het cadeau te winnen. Na 24 uur maken we een winnaar bekend en onthullen we de volgende prijs.

De Logitech MX Keys helpt je bij het behalen van je maximale productiviteitsniveau en zal gebruikers kunnen bekoren die houden van stille toetsenborden. De MX Keys is voorzien van slimme achtergrondverlichting en kan via Bluetooth of de meegeleverde dongle verbonden worden met maar liefst 3 verschillende apparaten. Zo wissel je doorheen de dag makkelijk van PC naar laptop of zelfs smartphone.

Wil je meer weten over de Logitech MX Keys? Lees dan zeker onze reviews voor Windows of Mac.

Doe mee en win!

Wij mogen vandaag een winnaar blij maken met een Logitech MX Keys toetsenbord voor Windows en een andere winnaar met een exemplaar voor Mac! Je kan heel eenvoudig je kans wagen door dit deelnameformulier in te vullen.

Deelnemen kan tot donderdag 24 december om 12 uur. Na afloop worden de winnaars persoonlijk benaderd.

Het volledige wedstrijdreglement kan je hier lezen.


Advertentie

Gerelateerde artikelen

Logitech MX Master 3 & MX Keys review: De ideale productiviteitscombo

Zorgen je huidige muis en toetsenbord ook voor een hoop frustratie, maar weet je niet meteen hoe het beter kan? Dit zijn de MX Master 3 en MX Keys

Logitech MX Anywhere 3 review: Productiviteit voor iedereen en overal

De nieuwe Logitech MX Anywhere 3 stelt je in staat om waar dan ook productief te zijn. Met deze muis voor professionals bedien je tot drie apparaten en scroll je vlot door bestanden.

Review: Logitech MX Keys en MX Master 3 voor Mac

De Logitech MX Master 3 en MX Master Keys zijn al even uit (en enorm geliefd), maar nu brengt Logitech het set ook naar het Apple-ecosysteem. Wat houdt dat precies in en is het set zijn geld waard?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here