Nieuws

Motorola Moto G9 Power vanaf nu verkrijgbaar in België

De Motorola Moto G9 Power is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Belgische webshops. Wij vertellen je meer over het toestel.

Motorola brengt elk jaar verscheidene smartphones uit, en dat is in 2020 zeker niet anders. Naast de Moto G 5G had de smartphonefabrikant enkele weken geleden ook de Motorola Moto G9 Power gepresenteerd. Deze grote budgetsmartphone is vanaf vandaag voor 199,99 euro te koop.

Motorola Moto G9 Power nu te koop

Deze nieuwe smartphone valt op vanwege zijn grote formaat. Met afmetingen van 172,1 x 76,8 x 9,7mm behoort het toestel zonder meer tot de grootste telefoons die er ooit gebouwd zijn. Die ruimte lijkt Motorola vooral te gebruiken voor de reusachtige 6000mAh aan accucapaciteit die in de telefoon gestopt zit. Waar een doorsnee smartphone vandaag de dag met 4000mAh is uitgerust, doet Motorola daar dus een schep of twee bovenop. Ook ondersteunt de Moto G9 Power 20W snelladen, wat zeker in dit prijssegment opvalt.

Verder zien we een 6,8 inch LCD HD-display met een resolutie van 720 x 1460 pixels. Dat is van lagere kwaliteit dan zijn voorganger, de Motorola Moto G8 Power. Ook de Snapdragon 662 chipset is minder dan de Snapdragon 665 die in de Moto G8 Power zit, maar je krijgt wel een flinke 128GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen tot je beschikking.

Achteraan vinden we drie camera’s in een vierkant camerablok. We zien een 64MP-hoofdcamera die we kennen van de Moto G9 Plus, samen met een 2MP-macrocamera en dieptesensor. Vooraan krijgen we een 16MP-selfiecamera in een punch-hole notch. De vingerafdrukscanner zit hier nog steeds op de achterkant en bevat ook het Motorola-logo. De Motorola Moto G9 Power draait daarnaast verrassend genoeg nog Android 10. De Android-schil van Motorola lijkt op die van stock Android, maar dan met handige Moto-extraatjes. Er is nog geen datum bekend voor de update naar Android 11.

De Motorola Moto G9 Power koop je nu voor 199,99 euro bij diverse webshop, waaronder Coolblue. De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren Electric Violet en Metallic Green.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business