gadgets 2020

Nog op zoek naar een origineel gadget om cadeau te doen? Dit waren de favorieten van de redactie in het afgelopen jaar.

Advertentie

In 2020 zagen we een hoop leuke gadgets de revue passeren. Traditiegetrouw worden veel van deze leuke hebbedingetjes voorgesteld op CES, de Consumer Electronics Show die dit jaar digitaal zal plaatsvinden van 11 tot 14 januari. Het is met andere woorden het ideale moment om terug te blikken op 2020 met een overzicht van de tofste gadgets die we hier op onze redactie mochten ontvangen.

Zie je het overzicht niet? Scrol dan even door naar de gerelateerde artikels.


Gerelateerde artikelen

Review: Een maand met Telenet Tadaam

En toen was er Tadaam! Een nieuwe ‘spin-in’ van Telenet die WiFi in huis brengt via een 4G-verbinding. Wij gingen er een maand mee aan de slag en dit zijn onze bevindingen.

Onewheel Pint review: Laat de step maar thuis

De OneWheel Pint is een elektrisch voertuig zoals geen ander, dat is zeker. Het bord heeft enorm veel te bieden en richt zich op avonturiers die hun dagdagelijkse ritten simpelweg leuk willen maken.

Click & Grow Smart Garden 9 review: Haal de natuur in huis

Heb jij ook nood aan wat licht en natuur tijdens deze donkere winterperiode? Dan is de Click & Grow Smart Garden 9 exact wat jij nodig hebt.

Review: Muse 2: de bluetooth-hoofdband die je helpt mediteren

Mijn collega’s verklaarden me voor gek toen ik de Muse 2 wou testen. Deze bluetooth-hoofdband bevat allerlei sensoren die je hersengolven analyseren om je te helpen mediteren.

Boosted Rev elektrische step review: Bye Bye Birdie!

De Boosted Rev stapt weg van het speelgoedimago van de elektrische step en komt met een premium rijervaring op Tesla niveau.

Review Yale smart lock: “Hey Linus, open de voordeur.”

Slimme sloten bestaan al lang. Maar een smart lock van Yale? Dat moet de moeite zijn. Wij gingen aan de slag met Linus.

Review Dyson Lightcycle Morph: Vier lampen in één

Je ziet ze niet, maar ze zijn er wel. 4 lampen verwerkt tot één moderne Lightcycle Morph die zich volledig aan jou en je omgeving aanpast. Wij gingen ermee aan de slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here