Nieuws

Kondigt OnePlus eerste fitnesstracker aan?

OnePlus denkt aan onze goede voornemens. Via Twitter toont de smartphonefabrikant een teaser voor een nieuwe fitnesstracker.

OnePlus zal zich in 2021 vol op de markt van de wearables storten. Vlak voor de kerstperiode kondigde CEO Pete Lau al aan dat OnePlus begin dit jaar een smartwatch op de markt zal brengen, en dat het samenwerkt met Google om WearOS te verbeteren. Op een officiële aankondiging van de smartwatch is het voorlopig nog wel wachten Maar we mogen nog veel meer verwachten van het Chinese smartphonebedrijf. Via het Indische Twitter-account heeft OnePlus een teaser gedeeld voor een fitnesstracker met de titel “The new face of fitness”.

Het heeft er veel schijn naar dat de aankondiging van de fitnesstracker niet lang meer op zich zal laten wachten. Voor haar Indische consumenten, waar het merk razend populair is, biedt OnePlus een online quiz aan om al reclame te maken voor de tracker. Wie deelneemt aan de quiz, zal over enkele dagen al een exclusieve melding krijgen, en maakt ook kans om het nieuwe gadget te winnen. Met een OnePlus-account kan je zelf ook voor het plezier deelnemen aan de quiz.

De teaser zelf geeft maar zeer weinig informatie prijs over de fitnesstracker. Volgens sommige geruchten zal OnePlus, zoals bij haar meeste smartphonemodellen, kiezen voor een scherpe prijs van rond de 30 euro. Technische details zullen binnenkort hoogstwaarschijnlijk door OnePlus zelf worden vrijgegeven.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business