Nieuws

Android 11 komt naar OnePlus 6 en 6T

Android 11 op OnePlus 6T
OnePlus start binnenkort met de uitrol van Android 11 naar de 6 en 6T. Eigenaars kunnen rekenen op de nieuwe Androidversie, data werden niet gedeeld.

In een nieuwe aankondiging op het eigen forum heeft de OxygenOS product lead meegedeeld dat de OnePlus 6 & 6T allebei de update naar Android 11 zullen krijgen. Er werden geen exacte uitroldata meegedeeld, maar het staat wel vast dat de oudere modellen van OnePlus ook een upgrade krijgen. De OnePlus 5T en ouder zullen geen upgrade meer krijgen.

De 6 en 6T kregen eerder al de update naar Android 10. Beide modellen verschenen in 2018 op de markt. De 6T kreeg een score van 9 op 10 in onze tests. De recentere OnePlus 8 heeft de update naar de meest recente Androidversie al gehad. Ook eigenaars van de 7e generatie kunnen op een upgrade rekenen. Al lijkt die op wat problemen te botsen bij bepaalde gebruikers.

Android 11

In zijn blogpost schrijft de product lead dat ook de nieuwe budgetmodellen N10 en N100 Android 11 zullen krijgen. Het bedrijf geeft ook al aan dat Android 11 de laatste update is voor die modellen.

Dat wil zeggen dat je als eigenaar van een OnePlus kan rekenen op 2 tot 3 nieuwe Androidversies. De smartphonefabrikant brengt normaliter wel nog beveiligingsupdates uit voor oudere toestellen. Eigenaars kunnen bovendien ook rekenen op regelmatige updates die van Google zelf komen.

Android 11 op OnePlus 6T

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business