Nieuws

WhatsApp Web heeft je telefoon niet meer nodig

WhatsApp Web Desktop
Vier apparaten tegelijk, video- en audiobellen en zonder smartphone. Dat wordt de nieuwe WhatsApp Web en Desktop.

Wie vandaag WhatsApp Web in de browser of op zijn desktop gebruikt, moet altijd zorgen dat zijn geconnecteerde smartphone ook internetverbinding heeft. Sinds enkele maanden werd het duidelijk dat Facebook dat onpraktische gedoe achterwege wil laten. In een nieuwe bètaversie van WhatsApp heeft WABetaInfo ontdekt dat de nieuwe functies snel naar alle gebruikers zullen uitgerold worden.

WhatsApp Web

De bedoeling is dat je maximaal vier apparaten tegelijk gaat gebruiken in WhatsApp Web. Daarvoor heb je dan in principe geen smartphone meer nodig met een actieve internetverbinding. Helaas is het niet duidelijk hoe de nieuwe functies dan wel zullen werken. Je moet immers wel de mogelijkheid hebben om in te loggen of actief te blijven op WhatsApp.

In de update-info van de bèta wordt ook duidelijk gemaakt dat het mogelijk zal zijn om ook te bellen in WhatsApp Web en WhatsApp Desktop. Gesprekken en berichten verwijderen zou ook geen probleem meer mogen zijn.

Volgens WABetaInfo gaan de nieuwe voorwaarden die aan de update verbonden zijn, in vanaf 8 februari. De kans is dus groot dat Facebook vanaf dan de nieuwe functies gaat uitrollen naar alle gebruikers. Wij kunnen alvast niet wachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business