Nieuws

AirTags van Apple zit klaar in iOS 14.3

Apple AirTags
Apple heeft al functies voor AirTags & andere Tile-alternatieven voorzien in iOS 14.3. Het bedrijf kan de tags ieder moment gaan lanceren.

Al maanden, misschien zelfs jaren, gaan er geruchten rond dat Apple rond een Tile-alternatief werkt. Kleine tags die je aan al je objecten kan hangen om ze eenvoudig weer terug te vinden. Denk aan sleutels, je portefeuille en ga zo maar door. Onder de naam AirTags zou de iPhonebouwer zijn Tile-alternatief lanceren. Maar nooit eerder waren de aanwijzingen zo duidelijk als vandaag.

Apple AirTags

Als je vandaag findmy://items in Safari invult (iOS 14.3) stuurt de browser je meteen door naar de Zoek Mijn applicatie. Maar er is meer. Meteen krijg je een nieuw menu te zien waarin iOS je de mogelijkheid geeft om veelgebruikte objecten zoals sleutels, een fiets of een rugzak toe te voegen. Je kan je objecten van daaruit identificeren of toevoegen. Momenteel werken de functies nog niet.

Krijgen we binnenkort dan eindelijk die langverwachte AirTags te zien? We zijn alvast benieuwd. Maar het feit dat de tools al klaarzitten in iOS 14.3 doet vermoeden dat de techgigant in principe elk moment zijn Tile-concurrent kan lanceren. Uit de tekst in het menu kunnen we ook opmaken dat Apple het systeem heeft opengesteld voor andere fabrikanten met gelijkaardige producten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business