Mobiel, Nieuws

Samsung SmartThings te bedienen vanuit Android Auto

Android Auto Samsung SmartThings
© BMW
Samsung SmartThings en Android Auto ondersteunen sinds kort elkaars functionaliteiten. Zo wordt het mogelijk om de smartdevices van je woning te bedienen vanuit de wagen.

Op zich kon je vanuit SmartThings al apparaten in je auto bedienen, hetzij via een koppeling met de Google Assistent. De nieuwe ondersteuning is extra handig voor gebruikers van Samsung Smart Home.  

Up-to-date bij thuiskomst 

In SmartThings kan je via de instellingen tot zes verschillende apparaten koppelen die je vanuit de auto wil kunnen bedienen. Die limiet is er om te vermijden dat je als bestuurder te veel de ogen van de weg haalt. In Android auto verschijnen de toepassingen die je koos in een vereenvoudigde functionaliteit, waarmee je de apparaten enkel aan of uit kan zetten. Krijg je ‘s avonds bezoek, maar ben je niet op tijd thuis om nog snel het gras te maaien? Dan activeer je simpelweg even de robotmaaier. 

Binnen Android Auto kan je de meldingen die via SmartThings binnenkomen verder verfijnen. Bij thuiskomst krijg je bij wijze van samenvatting de belangrijkste meldingen van je Samsung-apparaten te zien. Zo heb je in één oogopslag de controle over je domotica en is dat warme bad al helemaal volgelopen wanneer je na een vermoeiende werkdag de badkamer binnenstrompelt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business