Nieuws

Chrome 88 maakt paswoorden beheren eenvoudiger

Google Chrome 88 veiligheid wachtwoorden
Google heeft een nieuwe update uitgebracht voor Chrome op Windows, Mac en Linux. Het gaat om extra beveiliging voor de ingebouwde paswoordmanager.

In Chrome 88 kan je controleren of je wachtwoorden sterk genoeg zijn. Dat doe je door op ‘wachtwoorden controleren’ te drukken onder het menu ‘Automatisch invullen’ in je instellingen. Vervolgens krijg je suggesties om bepaalde logingegevens veiliger te maken. “In Chrome 88  kunnen gebruikers al hun logins en wachtwoorden nog sneller en eenvoudiger beheren”, aldus het Chrome-team van Google. De feature zou meteen beschikbaar moeten zijn voor Windows en iOS. De Android-release staat iets later gepland.

Light- en darkthema’s

De update voegde nog wat kleinere nieuwigheden toe. Gebruik je dark mode in Windows 10, dan zullen de bladwijzers- en geschiedenispagina’s ook donkere scrollbalken krjigen. Daarnaast werd de ondersteuning voor FTP en macOS Yosemite volledig weggehaald. Verder blijft Google light- en dark-thema’s uittesten voor Chromebooks. Er zal ook een tabzoekfunctie toegevoegd worden voor Windows-, Mac-, en Linuxgebruikers.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business