Browsers TechPoll

TechPoll is weer terug! Een leuke vraag of een pittige discussie: we leggen het graag voor aan onze lezers.

Advertentie

Edge, DuckDuckGo, Brave, Opera of toch maar Google Chrome? TechPulse wil weten wat jouw favoriete webbrowser is. De mogelijkheden zijn de laatste jaren een stuk groter geworden. Grootmachten Microsoft en Google werden beperkt in de manier waarop ze eigen browsers mogen pushen om alternatieven meer ademruimte te bieden. Toch gebruiken heel veel mensen gewoon Google Chrome.

Toch zijn er heel wat argumenten die je naar een alternatief kunnen voeren. Privacy, gebruiksgemak, open-source en tracking zijn er een paar van. Apple zet bijvoorbeeld al jaren in op privacy in Safari. Adverteerders hebben het een stuk moeilijker om gebruikersdata verzamelen via Safari, dan in Google Chrome. Ook DuckDuckGo en Brave met cookies trackers en andere advertentierommel.

Onze vraag in TechPoll is dus heel eenvoudig: wat is jouw favoriete browser? We willen ook weten waarom, laat je mening of argument achter in de comments onderaan dit artikel. We horen het graag!

TechPoll: welke browser verkies jij?

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Getest: Wat is de beste browser in 2021?

Is de snelste browser ook de beste browser? Niet altijd. Wij leggen je het verschil uit tussen de 7 populairste browsers van 2021.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here