Brydge MAX+

De Brydge MAX+ geldt als opvolger van de bestaande Pro+. Met SnapFit, een groter trackpad en multi-touch is de case alleen maar beter geworden.

Advertentie

De populaire accessoiremaker Brydge heeft een nieuwe keyboard case voorgesteld. De MAX+ is de opvolger van de bestaande Pro+ en heeft maar één doel: je iPad Pro in een volwaardige MacBook veranderen. Net zoals bij de Pro+ krijg je een volwaardig toetsenbord dat via bluetooth geconnecteerd is. Nieuw is het enorme trackpad, een magnetische case en ondersteuning voor multi-touch.

Brydge MAX+
Maak van je iPad Pro een MacBook.

Brydge MAX+

Dat laatste zat er sowieso al aan te komen, ook voor de Pro+. Deze maand nog zal de fabrikant nieuwe firmware lanceren waarbij gebruikers de trackpad volledig zullen gaan gebruiken zoals een MacBook of andere iPad cases. Multi-touch is een heel belangrijke feature voor wie dagelijks gebruik wil maken van zijn iPad Pro ter vervanging van de MacBook.

Daarom heeft Brydge ervoor gekozen om de trackpad nog groter te maken waarbij je als gebruiker extra flexibiliteit hebt. Maar dat is niet alles. Het bedrijf heeft de bijhorende case ook anders ontwikkeld. Met SnapFit past je iPad Pro meteen in de case door de magneten. Net zoals bij Apples eigen case dus. Een feature die zeer welkom is aangezien het bij de Pro+ redelijk moeilijk is om je iPad eruit te schuiven.

De nieuwe MAX+ zal ook van hoogwaardig aluminium voorzien worden, samen met de macOS snelknoppen en de enorm handige instant wake knop.

De nieuwe case zal bovendien ook compatibel zijn met de derde en vierde generatie iPad Pro. En natuurlijk ook het model uit 2021. Volgens het bedrijf zullen de eerste bestellingen in juni al arriveren voor de prijs van 269,99 euro. Het model is nu al beschikbaar via pre-order.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here