TechPulse Weekoverzicht

Heb je een drukke week achter de rug? Geen zorgen! Mis niets van het laatste technieuws met het TechPulse weekoverzicht en je bent weer mee.

Advertentie

Een nieuwe week met vers technologienieuws. In ons weekoverzicht brengen we je wekelijkse de meest opvallende technieuwtjes die je moet weten om mee te praten aan tafel. Ontdek het laatste nieuws hieronder.

Van een enorme cyberaanval op de Belgische overheid tot een primeur voor SpaceX. En alles daartussen natuurlijk. Met ons weekoverzicht ben je weer helemaal mee. We wensen je een fijn weekend!

TechPulse weekoverzicht

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Je (oude) router instellen als access point

Reikt het wifi-bereik van je router niet ver genoeg? Dan kan je het netwerk uitbreiden met een extra router als access point.

Nokia 5.4 review: herhaalrecept

De Nokia 5.4 is een goedkope smartphone met karaktereigenschappen die we al vaker hebben gezien van deze fabrikant, maar is het nog voldoende om ons te overtuigen?

De 6 beste goedkope smartphones van 2021

Voor een goede smartphone hoef je niet een hoog bedrag te betalen. Deze goedkope smartphones bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Cyberaanval op Belnet legt overheidswebsites plat

Digitale overheidsdiensten zoals Tax-on-Web en MyMinFin zijn al heel de middag ernstig verstoord? Oorzaak is een cyberaanval op Belnet.

Beste gadgets van de maand: mei 2021

De redactie van TechPulse richt de aandacht op enkele van hun favoriete gadgets en apps.

Cowboy 4 en 4 ST zijn de nieuwste e-bikes van Belgische bodem

Cowboy kondigt vandaag de vierde generatie aan van hun populaire e-bikes, de Cowboy 4 en 4 ST, het eerste doorstapmodel van de Belgische start-up.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here