Nieuws

De A22 wordt meest betaalbare 5G-model van Samsung

Samsung A22 5G
De Samsung A22 5G is nog niet officieel gelanceerd maar intussen is wel duidelijk dat dit een echte prijsbreker zal worden.

Dat Samsung 5G betaalbaar wil maken wisten we al. Onder andere met de A32 5G heeft de smartphonegigant een echte prijsbreker in het assortiment waarbij 5G-smartphones betaalbaarder zijn dan de grote vlaggenschepen die we vaak te zien krijgen. Deze week kreeg 91mobiles een tip van Ishan Agarwal met foto’s die wijzen op de onaangekondigde Samsung A22 5G. Volgens hem zou het gaan om een nog goedkoper toestel (onder 200 euro) met drie camera’s en een plastic afwerking. Er zou overigens ook een 4G-variant van het toestel komen.

Samsung A22

Het toestel is helemaal nog niet aangekondigd maar volgens de tip zou het toestel draaien op de Dimensity 700 chip van MediaTek. Dat in combinatie met een 6.4 inch LCD display. Daarmee kan Samsung de kosten laag houden. Daar tegenover staat wel een 5.000mAh batterij.

Volgens Ishan Agarwal werden er nog geen prijzen of beschikbaarheid benoemd. Toch is hij ervan overtuigd dat dit het goedkoopste 5G-model van Samsung zal worden. De foto’s die gedeeld werden lijken wel echt te zijn dus zou het volgens Agarwal niet lang duren vooraleer de gigant dit model zou gaan lanceren. Of de Samsung A22 5G ook binnenkort in Europa te koop zal zijn onder 200 euro valt nog af te wachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business