imou camera's

Smarthomespecialist Imou lanceert twee nieuwe 4 MP-beveiligingscamera's: Bullet 2S en Cruiser. Vanaf vandaag verkrijgbaar.

Advertentie

Imou, een fabrikant van smarthomeproducten, introduceert vandaag in België een nieuwe reeks beveiligingscamera’s met full-color technologie. Deze bestaat uit de Bullet 2S en de Cruiser. Beide beveiligingscamera’s bieden gebruikers niet alleen een helder nachtzicht, het beeld blijft ook perfect in kleur. Shayan Ghavam, Channel Sales Manager bij Imou over de nieuwe camera’s: “Uit ons onderzoek begin dit jaar blijkt dat 83% van de Belgische en Nederlandse consumenten graag buiten hun woning een beveiligingscamera wil plaatsen met zicht op de voor- of achtertuin of met zicht op de oprit. 53% vindt ook dat een goed nachtzicht een belangrijke eigenschap is van een beveiligingscamera. Met de nieuwe Bullet 2S en de Cruiser spelen we hierop in. Onze nieuwste aanwinsten zijn je beste vriend, ook in het donker”.

Bullet 2S 4MP

Deze camera heeft een metalen behuizing en een F/1.2-apertuur. De grote apertuur van de lens en de beeldsensor zorgen voor een volwaardig full-color nachtzicht. Wanneer het donker wordt, lijkt het alsof de beelden op klaarlichte dag zijn opgenomen, zelfs wanneer er slechts minimale straatverlichting is en er geen gebruik wordt gemaakt van spotlights. Mocht er helemaal geen lichtinval meer zijn, dan heeft de Bullet 2S nog altijd twee spotlights die feller worden bij beweging. Een ander groot voordeel van de Nightvision-techniek in de Bullet 2S is dat men geen last meer heeft van reflecties veroorzaakt door de Infrarood-nightvision die meestal gebruikt wordt.

Deze 4-megapixelcamera heeft een IP67-certificaat dat aangeeft dat de Bullet 2S zowel buiten als binnenhuis kan geplaatst worden en dat deze bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. De two-way-talkspeaker zorgt ervoor dat je met mensen aan de deur kunt praten en de sirene jaagt ongewenste gasten weg. Tot slot beschikt de Bullet 2S over AI-detectie om valse meldingen te reduceren.

Image Credit: Imou

Cruiser 4MP

Cruiser 4MP is een outdoor PTZ-camera (Pan/Tilt/Zoom- camera). Doordat hij tot 355° kan draaien en tot 90° kan worden gekanteld is deze camera heel geschikt om grote gebieden in de gaten te houden zoals bv. een grote achtertuin of een hele voorgevel. De full-color nachtzichtmodus zorgt met behulp van de ingebouwde spotlights voor een even helder beeld ’s avonds als op klaarlichte dag. Deze 4MP-camera is IP66-gecertificeerd en kan zonder problemen buiten geïnstalleerd worden, gezien die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

De camera beschikt ook over smarttracking als human detection zodat mensen accuraat herkend en gevolgd kunnen worden. Gebruikers kunnen notificaties aanzetten om een seintje op hun smartphone  te krijgen wanneer er iemand wordt gedetecteerd.

Image Credit: Imou

Imou Life

De Bullet 2S- en de Cruiser-camera’s zijn gemakkelijk te installeren en via de Imou Life-app kunnen instellingen worden aangepast en beelden worden bekeken. Deze camera’s zijn ook compatibel met Google Assistant en Alexa en ze kunnen geïntegreerd worden in een smarthome-setup. Daarnaast kan de consument zelf kiezen of de beelden worden opgeslagen en op welke manier. Dit kan bijvoorbeeld in de Imou-cloud, maar ook lokaal beheer van data is mogelijk door gebruik te maken van een Micro SD-kaart of NVR. Verder kunnen de camera’s ook offline gebruikt worden dankzij de ingebouwde hotspot.

Beide camera’s beschikken ook over Active Deterrence. Ongewenste gasten kunnen worden weggejaagd door een ingebouwde spotlight en een sirene. Hiernaast zijn ze uitgerust met een speaker waarmee two-way-talk mogelijk is zodat bijvoorbeeld instructies kunnen gegeven worden aan een koerier wanneer er niemand thuis is.

Prijzen en beschikbaarheid

De Cruiser 4MP en de Bullet 2S 4MP zijn beschikbaar voor een adviesprijs van respectievelijk € 139,99 voor de Cruiser en € 119,99 voor de Bullet 2S bij Coolblue, Fnac, Vandenborre en Krëfel.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here