TCL tablets

TCL brengt nu ook twee nieuwe tablets uit in de Benelux. Ze kosten 199 en 249 euro. Daarmee zet TCL voet aan wal in tabletland.

Advertentie

Nadat TCL twee smartphones lanceerde in onze contreien, brengt het nu ook twee tablets uit in de Benelux. Het gaat om de TCL TAB 10S en de TCL 10 TAB MAX. Beide tablets bieden een verbeterde kijkervaring, ouderlijk toezicht en zijn verkrijgbaar voor minder dan 300 euro. Daarnaast zijn ze uitgerust met NXTVISION.

TCL Tab 10S

De TCL TAB 10S is een veelzijdige nieuwe tablet voor jong en oud. Met zijn 10,1-inch groot scherm biedt de tablet een degelijke kijkervaring, die wordt ondersteund door NXTVISION. Ook waarschuwt de TAB 10S als de gebruiker te dicht op het scherm zit en past de helderheid van het scherm zich automatisch aan op basis van de omgevingsverlichting.

Volgens de techgigant is de TAB 10S is het perfecte studeermaatje voor jonge kinderen. Hij gaat tot wel acht uur mee bij actief gebruik – dankzij een 8000 mAh-accu – en laadt door 18 W fast charging snel weer op. Bovendien is de tablet voorzien van een interface voor ouderlijk toezicht, zodat ouders de controle houden over de schermtijd van hun kinderen. Daarnaast is het toestel geschikt voor het streamen van films en tv-series, en online games – voor thuis of onderweg. Dat wordt allemaal aangestuurd door 3GB RAM en 32GB ROM.

Al deze functies worden ondersteund door een krachtige Octa-Core-chipset en wifi-connectiviteit. Hierdoor heeft de gebruiker vanaf elke locatie toegang tot de content op de tablet en kunnen zonder moeite lessen op afstand gevolgd worden. Verder is de tablet uitgerust met een microfoon- en speakersysteem, een 5-megapixel camera aan de voorkant en een 8-megapixel aan de achterkant. Bij de tablet zit een gratis T-pen waarmee het scherm gemakkelijk te bedienen is.

De TCL TAB 10S is verkrijgbaar in de kleur Dark Gray en is te koop voor 199 euro bij Bol.com.

TCL Tab 10S voor 199 euro.

TCL 10 Tab Max

De TCL 10 TAB MAX is dan weer iets geavanceerder. Net als de TCL TAB 10S is de 10 TAB MAX uitgerust met NXTVISION. De Max heeft een 10,36-inch FHD+-display, een widescreen-lay-out en een geheugenopslag van 4GB RAM en 64GB ROM.

In Kids Mode geeft de tablet een waarschuwing wanneer de gebruiker te dicht op het scherm zit. Daarnaast biedt de tablet in diezelfde modus een kindvriendelijke interface, leuke en leerzame content en ouderlijk toezicht. Met die laatste functie hebben ouders volledig controle over het tabletgebruik van hun kinderen en kunnen ze onder meer tijdslimieten instellen en websites en apps whitelisten.

Voor zakelijk gebruik, maar ook voor contact met de familie, is de 10 TAB MAX uitgerust met een geavanceerd microfoon- en speakersysteem. Daarnaast heeft deze tablet een 8-megapixel camera aan de voorkant en een 13-megapixel camera aan de achterkant. Alle functies van de 10 TAB MAX worden ondersteund door een Octa-Core-chipset en een batterijcapaciteit van 8.000 mAh, waardoor de tablet tot wel acht uur meegaat bij actief gebruik.

De TCL 10 TAB MAX is verkrijgbaar in de kleur Space Gray voor 249 euro bij Bol.com.

TCL Tab Max voor 249 euro.
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here