KEF Lotus

De Lotus Emira krijgt een audiosysteem van KEF. Het is de eerste keer dat de fabrikant een akkoord heeft met een automerk.

Advertentie

Automerk Lotus en audiomerk KEF slaan de handen ineen. Vanaf de volgende generatie Lotus-sportwagens en premium elektrische lifestyle-voertuigen voorziet KEF de geluidsinstallaties, beginnend met de nieuwe Lotus Emira.

Lotus Emira

Het is de eerste keer dat de audiogigant een samenwerking aangaat met een automerk. Voor deze samenwerking, heeft KEF de 60 jaar aan ervaring in audio gebruikt om een schaalbare audio-ervaring te creëren. Het systeem werkt van de kleinste cockpits tot volledig meeslepend 3D-surroundgeluid in grotere voertuigen. In samenwerking met Lotus, hebben de technische teams een nieuwe flair gecreëerd die de luidsprekeraandrijfeenheden akoestisch in het auto-interieur vermengt, om een echt ruimtelijke geluidservaring te garanderen.

De Emira is de geheel nieuwe premium sportwagen met middenmotor die de voortdurende transformatie van de Lotus-activiteiten en het merk perfect belichaamt. De wagen beschikt over alle kenmerken die de autowereld van een Lotus gewend is.

Simon Clare, Executive Director, Marketing, Group Lotus, zegt over de samenwerking: “We zijn erg blij dat KEF’s eerste kennismaking, binnen de automotive industrie, met Lotus is. Wij vinden het de perfecte samenwerking: twee iconische Britse merken met wereldwijde bekendheid hebben opgebouwd door baanbrekende innovaties en een compromisloze overtuiging dat de klantervaring alles is.

De nieuwe Lotus Emira.
Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here