Clubhouse

Je hebt geen exclusieve uitnodiging meer nodig om toegang te krijgen tot audiochatapp Clubhouse. De app is nu open voor iedereen.

Advertentie

Gebruikers die zich al een tijdje hebben ingeschreven voor Clubhouse en op de wachtlijst stonden, kunnen nu zonder uitnodiging gebruikmaken van de applicatie. Het bedrijf heeft zijn wachtlijst geschrapt waardoor iedereen met een iOS- of Android-smartphone eenvoudig kan deelnemen. Anderhalf jaar na de lancering van Clubhouse stapt het bedrijf eindelijk uit zijn bètafase. De app krijgt ook een nieuw logo.

Clubhouse

Je kan elkaar wel nog altijd uitnodigen om deel te nemen. Het bedrijf spreekt van een half miljoen audio chats per dag en intussen zouden ongeveer 10 miljoen gebruikers zich ingeschreven hebben. Intussen heeft de applicatie ook een interne chatfunctie gekregen waarbij de app naar eigen zeggen al zo’n 90 miljoen berichten zou verwerkt hebben. Bovendien zijn de meest actieve gebruikers ongeveer een uur per dag aanwezig op Clubhouse.

De applicatie krijgt nu iedere twee weken een vrij grote update. Daarmee wil het bedrijf gebruikers blijven motiveren en zijn dienst ook voortdurend van nieuwe functies kunnen voorzien. Intussen hebben ook andere bedrijven zoals Facebook, Twitter, Instagram en zelfs Spotify hun plannen aangepast naar de populaire audiochatdienst. Door de app nu open te stellen voor iedereen kan het platform naar alle waarschijnlijk nog meer groeien.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here