NIUE MQi GT

NIU lanceert een nieuwe connected elektrische scooter: de MQi GT met BOSCH-motor en anti-diefstal technologie is nu beschikbaar in België.

Advertentie

Om steden leefbaarder te maken, moet de luchtkwaliteit verbeterd worden en de uitstoot drastisch omlaag. Eén van die oplossingen ligt in elektrisch vervoer. NIU ziet het als haar missie de transitie naar elektrisch rijden te versnellen, door het voor iedereen aantrekkelijk en makkelijk te maken.

Design en technologie staan hierbij centraal: alle NIU-producten hebben een stijlvol design en zijn 24/7 connected. Het merk breidt haar populaire e-scooter-reeks nu uit met een gloednieuw model, dat zich onderscheidt door een robuuster en stijlvol frame, een hoge snelheid en een indrukwekkend bereik: de MQi GT. Zeg maar dag tegen ronkende voertuigen en wolken uitlaatgas.

NIU MQi GT

Uiteraard wist je al dat overmatige zon, stress en ongezonde leef- en eetpatronen slecht voor je zijn. Maar ook luchtvervuiling kan flinke negatieve effecten hebben op je gezondheid. De leefbaarheid van onze steden en onze gezondheid staan erdoor onder grote druk. Om dit te verbeteren en te voldoen zet het Klimaatakkoord van Parijs aan tot 55% procent emissiereductie van CO2 in 2030. In 2050 moet dit zelfs 95 procent zijn.

De overheid en klimaatexperts sporen ons massaal om ‘groen’, oftewel emissievrij te gaan rijden. Hoog tijd dus om over te stappen op elektrisch vervoer. NIU wil daar dus een handje bij helpen.

Connected scooter

Met drie verschillende rijmodi kies je bij de MQi GT zelf de manier van rijden die bij jou past. Wil je van de omgeving genieten terwijl je langere afstanden rijdt? Met de ECO-modus vergroot je het bereik van de scooter aanzienlijk en rij je energie-efficiënt. Ben je aan het cruisen door de stad? De DYNAMIC-modus is perfect voor dagelijks gebruik. Ben je een echte snelheidsduivel? In de SPORT-modus beschik je over directe versnellingen en ga je voor maximale snelheid en prestatie!

De 4e generatie NIU Energy lithiumbatterij en BOSCH-motor geven het model een extra power. Net als de andere modellen van NIU, is de MQi GT verbonden aan de applicatie van NIU. Via de NIU-app kun je eenvoudig de laatste status van je scooter checken – hoe ver kan je nog rijden, en wanneer moet je laden – en de routes bijhouden die je maakt. Voor je veiligheid is de scooter voorzien van anti-diefstal-technologie, die ook terug te vinden is in de app. Met slechts een nachtje opladen kun jij alweer op pad.

De NIU MQi GT is te koop vanaf €3399.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here