Tesla update juli 2021

De meest recente Tesla-update (2021.24) brengt Disney+, Carwash Mode en verbeterde dashcamfuncties naar de wagens.

Advertentie

Via een nieuwe update (2021.24) heeft Tesla de streamingdienst Disney+ aan haar aanbod toegevoegd. Naast Netflix, YouTube en Twitch kunnen nu ook je kinderen zich heel gemakkelijk amuseren in de wagen met een enorme catalogus die er is bijgekomen. Een screenshot op Reddit bevestigt bovendien ook de komst van een hele reeks andere nieuwigheden, zoals bijvoorbeeld Carwash Mode en verbeterde dashcam-functies.

Tesla update

De meest opvallende is de Carwash Mode. Van zodra je deze activeert, zal de wagen ervoor zorgen dat hij helemaal klaar is om in de carwash te gaan. Ramen sluiten, spiegels klappen dicht, ruitenwissers stoppen met werken en sensoren geven geen kik meer. Een eenvoudige functie waarmee je in één knop volledig klaar bent voor een goede wasbeurt voor je favoriete Tesla. Bovendien gaat je wagen een functie activeren waardoor hij gemakkelijk mee rolt op de band in de carwash.

Een derde nieuwigheid is de verbeterde dashcam. Eigenaars kunnen nu een functie activeren waarbij de dashcam bij ongevallen of andere gevaarlijke situaties meteen videobeelden gaat maken en ze lokaal opslaat. Tesla benadrukt dat die beelden nooit zullen gedeeld worden en dat enkel de eigenaar van de wagen ze kan gebruiken. De functie is zeker niet verplicht en kan handmatig in- en uitgeschakeld worden.

Verder zijn de talen Russisch, Hongaars en Roemeens nu ook beschikbaar in het systeem, kan je tijdens het rijden de verbinding met je lokaal wifi-netwerk behouden en krijgen bestuurders extra batterij-info met de nieuwe update.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here