Nieuws

Google One VPN arriveert in Europa

Google One VPN
De Google One VPN was al beschikbaar in de V.S. en arriveert nu in Europa. Hij is nog niet beschikbaar in België of Nederland en komt ook naar iOS.

Wie voor het duurste Google One abonnement van 9,99 euro per maand kiest (2TB opslag) krijgt er sinds kort een leuk extraatje bij: de Google One VPN. De dienst was tot nu toe alleen beschikbaar in de Verenigde Staten maar is sinds deze week ook beschikbaar in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk. De dienst is nog niet verkrijgbaar in België en Nederland maar vermoedelijk zal dat niet lang meer duren.

Google One VPN

De VPN-dienst is alleen beschikbaar voor One-klanten met het abonnement van 2TB of meer. Met een snelle tik in de Google One-app voor Android kunnen klanten de dienst snel in- of uitschakelen. Er is ook een versie voor Windows, Mac en iOS onderweg.

Volgens het bedrijf wordt met de VPN-dienst al je internetverkeer geëncrypteerd, het maakt niet uit welke applicatie je op je smartphone gebruikt. Het is zelfs mogelijk om een Pro Session te volgen waarbij een persoonlijke coach je de basis van deze VPN-dienst uitlegt.

Ook wanneer de VPN niet actief is kan internetverkeer geblokkeerd worden. Je kan ook instellen dat de VPN wordt uitgeschakeld bij bepaalde applicaties. Nog volgens de zoekmachinegigant is de VPN onafhankelijk gecontroleerd en zijn de bibliotheken open source. Het bedrijf claimt ook dat de VPN altijd actief kan zijn en je daardoor geen prestaties zal verliezen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business