D-Link bridge

D-Link heeft een bridge ontworpen die een bereik tot 20 kilometer kan bieden in alle weersomstandigheden. De prijs? Te koop voor 167 euro.

Advertentie

D-Link komt met twee nieuwe producten voor netwerkoplossingen. De nieuwe 5 km Long Range Wireless AC Bridge (DAP-3711) en 20 km Long Range Wireless AC Bridge (DAP-3712) zijn ontworpen om een meer flexibele, stabiele en snellere connectie te bieden in voorheen onmogelijk bereikbare gebieden in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

D-Link bridges

De DAP-3711 en DAP-3712 zijn gebouwd met core-technologieën en speciaal ontworpen voor dekking over lange afstanden. De wireless bridges zijn uitgerust met high-gain 15 en 23 dBi directionele antennes. Deze zorgen voor een snelle, stabiele netwerkdekking die overeenkomt met een bekabelde verbinding, tot respectievelijk 5 km en 20 km afstand. Beide wireless bridges zijn dus ideaal voor het opzetten van videobewaking of draadloze toegang op afgelegen locaties, maar ook in steden en dorpen.

Geen data collisions

De DAP-3711 en DAP-3712 bieden overdrachtssnelheden tot 867 Mbps en zijn ontworpen met TDMA-technologie. Die filtert interferentie door een schema te maken voor het access point van de bridge en de client. Transmissies krijgen een tijdslot toegewezen, waardoor data collisions worden geëlimineerd en interferentie wordt verminderd om zo de efficiëntie van de zendtijd en overdrachtssnelheden te maximaliseren. Bovendien worden de nieuwe wireless bridges ook geleverd met ingebouwde 128-bits WPA(2)-personal en WPA(2)-enterprise draadloze codering om end-to-end beveiliging te ondersteunen.

Alle weersomstandigheden

De DAP-3711 en DAP-3712 zijn speciaal ontworpen voor outdoor toepassingen met robuuste, water- en stofdichte IP66-behuizingen en ingebouwde 8 kV overspanningsbeveiliging. Deze gecombineerde eigenschappen zorgen ervoor dat de DAP-3711 en DAP-3712 overal kunnen worden ingezet om een consistente netwerkverbinding te garanderen, in alle weersomstandigheden en onder zware omgevingscondities.

De nieuwe wireless bridges ondersteunen Power-over-Ethernet (PoE) en worden geleverd met een PoE-injector. Hierdoor kunnen de apparaten snel en moeiteloos worden geïnstalleerd zonder dat aparte stroomleidingen nodig zijn.

Beschikbaarheid en prijzen

De D-Link DAP-3711 en DAP-3712 zijn verkrijgbaar vanaf eind augustus. De DAP-3711 heeft een advies verkoopprijs van 140 Euro ex BTW, de DAP-3712 zal verkrijgbaar zijn voor 167 Euro ex BTW.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here