Microsoft PowerToys

PowerToys krijgt van Microsoft een nieuwe look die in lijn ligt met Windows 11. De techgigant lijkt de handige tools niet te zijn vergeten.

Advertentie

Steeds meer programma’s in Windows krijgen een Windows 11 look. De vensters krijgen afgeronde hoeken, het Mica thema en andere kleine verbeteringen die de nieuwe versie van Windows onderscheiden. Applicaties als mail, kalender, rekenmachine of de snipping tool hebben al een makeover gekregen. Nu heeft ook PowerToys de look van Windows 11 gekregen.

Microsoft PowerToys

Momenteel zijn nog niet alle wijzigingen doorgevoerd. Maar bij de uitrol van Windows 11 zal ook PowerToys een enorme update krijgen. PowerToys is een open-source programma dat beheerd wordt door Microsoft. Regelmatig krijgt het programma updates en de laatste tijd heeft de techgigant PowerToys voorzien van nieuwe tools. Er komt ook een nieuw menu voor instellingen en configuratie waarin rekening wordt gehouden met alle nieuwe elementen uit Windows 11. 

Niet vergeten

Het is duidelijk dat Microsoft PowerToys niet is vergeten en maar goed ook. De open-source powertool voor Windows heeft alleen maar aan populariteit gewonnen. Steeds meer gebruikers zetten PowerToys in om Windows 10 en 11 meer naar hun hand te zetten. 

Na deze applicatie zal de techgigant ook Notedpad en Paint onder handen nemen.

Microsoft PowerToys
Afbeelding: WindowsLatest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here