Nieuws

Logitech introduceert nieuwe Logi Bolt technologie en ontvanger

Vandaag introduceert Logitech Logi Bolt, een nieuwe draadloze technologie met extra beveiligingsmogelijkheden. Met de aankondiging zet Logitech de uitbreiding van het zakelijke gamma producten verder.

Logi Bolt moet de oplossing worden voor bedrijven die veeleisend zijn op het vlak van IT en nood hebben aan een beveiligde draadloze verbinding die voldoet aan de Federal Information Processing Standards en een stabiel signaal voorziet dat werkt tot op een afstand van 10 meter. Logi Bolt wordt ondersteunt op verschillende platformen, waaronder Windows, macOS, iOS, iPadOS, Linux, Chrome OS en Android. Voor platformen die de Logi Bolt receivers niet kunnen gebruiken, zorgt Bluetooth Low Energy Security Mode 1, Level 4 voor de nodige beveiliging.

Consumenten vertrouwen Logitech al decennialang om producten aan te bieden die hen helpen met het maken van content, communiceren, werken en leren, of dat nu thuis of onderweg is. Nu willen we deze expertise naar werkgevers brengen in de vorm van de best mogelijke ervaring voor medewerkers die zich volop aanpassen aan de nieuwe vereisten in een snel veranderende omgeving,” aldus Joseph Mingori, Algemeen Directeur B2B voor Creativiteit en Productiviteit.

Teveel draadloze signalen

Logi Bolt moet het verschil maken in een wereld waar er zich steeds meer draadloze signalen in dezelfde ruimte bevinden. Van muizen en toetsenborden tot laptops, smartphones en hoofdtelefoons en dat door sneller te verbinden dan andere technologieën. 

De uitrol van de nieuwe technologie begint bij de Ergo- en MX-producten van Logitech. Deze komen geleverd met een USB-A Bolt-dongle en USB-C koppelstukje voor de maximale connectiviteit. Informatie over andere producten wordt in de nabije toekomst verwacht. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business