Nieuws

Swapfiets komt met e-bike vanaf 49 euro per maand

Swapfiets e-bike
Swapfiets, de Europese fietsverhuurder die ook actief is in België, lanceert zijn eigen e-bike: de Power 1. Beschikbaar vanaf 49 euro per maand.

Swapfiets, de abonnementendienst voor fietsen, in België lanceert deze maand een e-bike in zijn aanbod. De Swapfiets Power 1 is een volledig nieuw model inclusief de herkenbare voorband. Voor 49 euro per maand huur je de Power 1 e-bike van Swapfiets. Het principe achter de dienst verschilt dus van die van een deelfiets aangezien de fiets wel alleen door jou gebruikt wordt.

Swapfiets Power 1 e-bike

Het bedrijf introduceerde zijn dienst in 2018 in België. Intussen heeft Swapfiets zo’n 14.000 abonnees verspreid over Antwerpen, Mechelen, Brussel, Gent en Leuven. Fietsherstellingen en fietsleveringen of -wissels kunnen thuis gebeuren, of op een andere locatie naar keuze. Een defect melden of een herstelling aanvragen kan via de mobiele app, de website of per telefoon.

De Power 1 is een unisex e-bike met een aluminium frame. Je krijgt 28 inch wielen, een aanpasbare stuurpen, een bel, een opvallend LED-voorlicht en een ringslot in combinatie met een kettingslot. Zo kan de Power 1 e-bike nergens meer heen.

Enkele specificaties:

  • Autonomie: 80-100 km
  • Batterij: 148 Wh
  • Opladen: 50% in 1,5 uur
  • Motor: Shimano Steps E5000

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business